sunnuntai 4. joulukuuta 2016

SYNTTÄRIJUHLIEN ASU

Hiljattain päivitetty88

Päätin synttäreiteni kunniaksi järjestää pitkästä aikaa ihan kunnon kotibileet, nykyään kun niitä on niin harvoin. Juhlat olivat todella onnistuneet ja kaikilla vaikutti olevan hauskaa. Olin hankkinut juhlii vaikka mitä herkkuja, koristeita ja rekvisiittaa mm. nuo kuvassa näkyvät ilmapallot.

joulukuu4

Päälläni mulla oli mun uusi sametti body johon oon ihan rakastunut! Sametti jakaa kovasti mielipiteitä, itse kyllä tykkään! Sen lisäksi mulla oli ylipolvensukat, korot ja kellohame. Mun mielestä oikein sopiva asu kotibileisiin.

Hiljattain päivitetty89
ASU:  BODY - BIKBOK | HAME & SUKAT - H&M | KENGÄT - BIANCO

Milloin sinä olet viimeksi käynyt kotibileissä? Mitä mieltä olet asusta, onko sametti mielestäsi in vai out?

Janica K.

10 kommenttia:

  1. Mä kävin oikeastaan eilen kotibileissä kun yks mummeli täytti vuosia :)
    Tosi ihana asu! ♥

    p.s tack fö igår ;)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana asu, etenkin toi body! Mistä oot hankkinut kyseisen ihanuuden? Sametti ei kyllä oikeastaan ikinä ollut mun juttu, mutta tuollaisen voisin kuvitella hankkivani itsellenikin.

    Written by Neea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Neea :-) Oho, olinkin unohtanut laittaa ostospaikan tuohon, noh nyt se on korjattu :-D Eli siis Bikbokista on ostettu!

      Poista
  3. Gourgeous <3 eilen olin jossaki kivoissa juhlissa ;)

    VastaaPoista
  4. Oii miten suloinen asukokonaisuus!

    VastaaPoista
  5. Todella suloinen ja ihanan tyttömäinen asukokonaisuus! Vaikken noista bodyhässäköistä niin hirveästi välitäkään niin tuo näyttää kivalta, koska itse oon ihan rakastunut samettiin :)

    Kotibileet ovat kyllä ihan parhaita siinä mielessä, että saa vain hengailla ihmisten kanssa, lörpötellä kaikkea, nautiskella juominkeja ja herkkuja, eikä oo kiire mihinkään. Porukkakin pysyy paremmin kasassa! Itse olin viimeksi Halloweenina kotibileissä, tykkään niistä jopa enemmän kuin baarissa hillumisesta.

    Onneksi sun järkkäämät juhlat olivat kuitenkin kivat ja onnistuneet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Tuo on munkin ensimmäinen body, ehkä vähän työläs just kun miettii vessassa käymistä mutta muuten kiva :-D Ja ah sametti ♥

      Joo munkin mielestä kotibileet on ihan parhaita, varsinkin kun tässä iässä niin harva enää niitä järjestää :-D Oi halloween bileet kuullostaa tosi hauskalta!

      Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!