maanantai 1. toukokuuta 2017

MITEN PÄÄSTÄ RANTAKUNTOON?

"Body confidence doesen't come from trying to achieve the perfect body. It comes from embracing the one you already have."

bikini3

Elämme yhteiskunnassa jossa pitää olla treenattu, hyväkuntoinen kroppa, siro vartalo, timmi, kurvikas urheilullinen... Lista jatkuu loputtomiin. Mitä tahansa teet niin tuntuu ettet siltikään ole koskaan "täydellinen" näitten kriteerien mukaan. Minua alkaa oikein ärsyttämään kun joka puolella näen artikkeleita kuten "miten päästä kesäkuntoon". PYH!
DSC_0283 bikini

Minä, niin kuin myös varmaan suurin osa meistä, kamppailen joskus itsetunto ongelmien kanssa. Olen aina ollut suhteellisen itsevarma ja sinut oman ulkonäköni ja kroppani kanssa. Kuitenkin on niitä päivä kun katson peilistä ja mietin että "plääh". Silloin toivon, että minulla olisi litteämpi vatsa, parempi takapuoli, isommat rinnat, jne....

bikini1 bikini2

Jos ei tunne oloansa hyväksi omassa kropassaan niin tietysti aina voi treenata, syödä terveellisemmin, käydä kauneusoperaatiossa ym... Älkääkä ymmärtäkö väärin. Jokainen saa tottakai tehdä kroppansa kanssa juuri sitä mitä haluaa. Treenaamisesta saa hyvän olon ja tykkäänhän esim. itsekkin tekokynsistä ja meikin käytöstä. :-D

Pitää kuitenkin muistaa, mistä sen itsevarmuuden ja hyvän olon oikeasti löytää. Ja se on omasta itsestään. Olen huomannut kuinka monet sanovat että heillä on esimerkiksi tavoitteena pudottaa x-määrä painoa, jotta olisivat tyytyväisä kroppaansa. Tosin kun he ovat tähän tavoitteeseen päässeet niin he ovat silti vielä tyytymättömiä.
DSC_0268

Kaikista tärkeintä on oppia hyväksymään itsensä. Minulla on itselläni esimerkiksi vähän mahaa, mutta ei se minua haittaa. Miksi pitäisi? Haittaako se sinua, tai ketään muuta? Ei. Olen tyytyväinen omaan kroppaani juuri tällaisena. Sekä toivon, että kaikki muutkin oppisivat elämään niin, että olisivat sinut itsensä kanssa. Jos en kelpaa jollekkin toiselle tällaisena, niin haluanko edes sellaisen ihmisen elämääni?

Naiset (ja miehet). Rakastaa itseänne ja kroppaanne!  Olette kauniita juuri sellaisina kuin olette.
DSC_0372

Eli miten pääset rantakuntoon? Pistät bikinit päälle ja lähet sinne rannalle! :-)
Janica K.

18 kommenttia:

 1. Ihan totta joka sana! Upeita kuvia susta! ♥

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ja jokainen sana on kyllä totta! Kaiken lisäksi upeet kuvat, oot todella kaunis ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi kiitos kauniista sanoistasi! :-) ♥

   Poista
 3. Word, girl ♥ You so beautiful inside and out!

  VastaaPoista
 4. Janicaaaaa ♥ Oot niin ihana, tosi hyvin kirjoitettu ♥♥

  VastaaPoista
 5. Wow!! Olet upea <3 Ihastuttava blogi sulla :-) Jään ehdottomasti seuraamaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seurailemaan! ♥♥ Kiitoksia :--)

   Poista
 6. Oi, tää oli tosi ihana postaus! <3 Puhut kyllä niin asiaa, en voi muuta kuin kompata koko tekstiä :-) Nämä kuvatkin ovat aivan mielettömän upeita, vautsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla että pidit :-) ♥

   Poista
 7. Mieletyömän hyvä ja asennetta täynnä oleva teksti!Just niin oikee asenne ku olla ja voi tähän asiaa.plus upeet kuvat,jeah go sinä!<3

  so-up.fi/whole-new-world-with-vilma

  VastaaPoista
 8. Ihanan tsemppaava postaus ♥ Juurikin näin totta joka sana. Aivan upeita on kuvatkin, ihanaa mä haluan rantsulle 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! ♥♥ Onneksi suomessakin pääsee toivonmukaan kohta myöskin rannalle ! :-D

   Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!