tiistai 20. joulukuuta 2016

RAKENNEKYNNET x 3

Olen täysin hurahtanut rakennekynsiin! Tänään kävinkin jo neljättä kertaa huollossa hankkimassa uuden näköiset kynnet. Valitettavasti nämä jäi kyllä viimeiseksi hetkeen vaihdon takia.. Toivottavasti löydän sit sieltä jonkun hyvän paikan missä käydä laittamassa. :-) Näistä kun on tullut jotenkin osa mua. Tähän postaukseen olen koonnut kynnet mitkä minulla on ollut. Jos ett nähnyt marmorikynsiä jotka ensin otin, niin klickaa tästä!

bucket2

Marmorikynsien jälkeen päätin ottaa tämmöiset ihanat prinsessa kynnet! Rakastuin tohon hentoon väriin ja silkkiseen pintaan. Nuo timantit toi kaipaamaani säihkettä.

bucket3

Sit otin nämä todella makeet viininpunaiset & mattapintaiset kynnet. Nämä sopivat mielestäni täydellisesti niin syksyyn kuin myös jouluun.

bucket4

Kävin tosiaan viimeksi tänään huollossa ja tältä näyttää lopputulos! Valkopohjaiset kynnet, joitten päällä on kullanväristä foliota. Ihan sairaan hienot mun mielestä. Nää on varmaankin mun omat suosikit tähän asti.

Mitkä näistä on teidän suosikkinne?
Janica K.

8 kommenttia:

 1. Kaikki aivan ihania, mutta ehkä nuo vaaleanpunaiset ois mun suosikit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nuo vaaleanpunaiset oli kyllä tosi kivat :-)

   Poista
 2. Rakastuin noihin ensimmäisiin, mutta kaikki ihania ❤

  VastaaPoista
 3. Voi kun tekisi mieli mennä ihan liikkeeseen teettämään itselle geelikynnet, oon nyt monta vuotta tehnyt itselleni mutta kyllähän se ammattilainen ja joku muu osaa aina paremmin:D Ensimmäiset ja viimeiset, ihanat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä kans musta tosi hienoa itse osata, ja säästäähän siinä kans aika paljon :-D! Kiitos <3

   Poista
 4. Nuo ensimmäiset ovat kyllä mun mielestäni hyvin kauniit! Ei sillä, muutkin ovat kyllä, mutta nuo vaaleanpunaiset ovat mun ehdottomat lempparit näistä :)

  Itsekin hurahdin rakennekynsiin vuonna 2012, ja on jotenkin tosi vaikeaa tottua ja enää tehdä yhtään mitään, ellei niitä ole! Nimittäin välillä on sellaisiakin hetkiä, kun joutuu olemaan ilman niitä jonkun aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nuo vaaleanpunaiset on selvästikkin monien suosikki :-D

   Joo tulee olee kyllä olemaan outoa ja surullista joutua luopumaan näistä kohta ainaski hetkeksi :-(

   Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!