lauantai 10. joulukuuta 2016

IN & OUT - osa 2

Ensimmäinen In & Out postaukseni oli sen verran suosittu ja postauksen toteuttaminen oli myöskin hauskaa. Niinpä täältä peseekin nytten toinen osa! Ken tietää jos näitä tulevaisuudessa tulisi vielä enemmän.. ;-)

Uusi kansio62

IN:
HIGHLIGHT

Olen viimeaikoina kovasti tykännyt käyttää highlighteria meikatessa. Se antaa paljon juhlallisemman ja elegantimman lopputuloksen. Varsinkin kuvissa ja videoissa näyttää mun mielestä kauniilta, kun jollakin näkyy siinä selvästi highlight.

Uusi kansio54

LETIT

On niin ihanaa välillä saada vähän vaihtelua hiuksiin tekemällä erillaisa lettejä. Suosikki lettikampaukseni on kun tekee kaksi ranskalaista lettiä! Harmi vain etten itse näitä osaa kovin hyvin tehdä, joten joudun aina pyytämään jotakuta toista apuun.

Uusi kansio55

TUPSULIPPIS

Lippikset näyttävät mielestäni kivoilta ja voivat pelastaa muuten huonon hiuspäivän. Olen nyt etenkin tykästynyt kovasti näihin lippiksiin joissa on yksi tai useampi. Niin suloiset! Tällainen onkin jo hetkeen aikaan löytynyt mun ostoslistalta.

Uusi kansio56

SORMUKSET

Mikään ei viimeistele kaunista asua niin hyvin kuin korut. Kaikista koruista tykkään nykyään eniten sormuksien käytöstä!  Ennen kaikkea jos niitä on päällä useampi kerrallaan. Sormukset saavat kädet näyttämään paljon kauniimmilta. Nyt kun mulla on ollut jo pari kuukautta myös rakennekynnet niin ne sopivat hyvin yhteen!

Uusi kansio63

PÖRRÖTAKIT

En tosiaan tue aitoja turkkiksia, mutta kaikenlaiset muut pörrötakit ja tekoturkkistakit, ovat suosikkejani! Ne ovat niin lämpimiä ja pehmeitä. Näyttävät paljon paremmilta kuin vain "normaalit" talvitakit. Pörrötakit saavat asun näyttämään naiselliselta ja arvokkaalta.

Uusi kansio57

OUT:
BABY LIPS

En ole koskaan oikein ymmärtänyt Baby lipsien suosiota, vaikka minulla on ollut niitä parikin. Kun vertaa näitä mun muihin käyttämiini huulirasvoihin niin Baby lips:it ovat olleet ne kaikista huonoimmat. Mielestäni koko tuotekkin vain näyttää todella halvalta.

Uusi kansio58

FREDDY HOUSUT

Freddy housut ovat kalliita, eikä todellakaan hintansa veroisia. Laatu niissä on huono, repeävät ja kuluvat todella helposti. En myöskään pidä siitä miltä ne näyttävät. Ei se pylly näytä niissä mitenkään paremmalta?

Uusi kansio59

VICTORIA'S SECRET BODYMISTIT

Näistä Victorian Bodymisteista tulee jotenkin ihan teinivuodet mieleen! Kyllähän näitten tuoksu on joissain ihan hyvä, mutta eihän se kestä ollenkaan. En oikein ymmärrä mikä näitten idea on? Mitä järkeä on käyttää hajustetta joka ei edes pysy?

Uusi kansio61

PAITA & MEKKO YHDISTELMÄ

Tämä trendi on alkanut näkymään yhä enemmän vaatekaupoissa ja kaduilla. Ei iske muhun sitten yhtään! Näyttää vain mielestäni todella oudolta. Mutta ken tietää, ehkä mä vielä joku päivä lämpenisin tälle idealle..

Uusi kansio60

Oletko näistä asioista kanssani samaa vai erimieltä?
Janica.K

8 kommenttia:

 1. Oon oon niin samaa mieltä näissä! Varsinkin in listassa on sellasia "pakko saada-tuotteita"
  Bodymisteistä kommentoin sen verran,että niitä on tarkoitus käyttää esim. Suihkun jälkeen iholle antamaan piristävää ja hemmottelevaa tuoksua,eikä käyttää hajuveden tapaan ja siksi tuoksu kuluukin nopeasti iholta! Itse rakastan näitä käyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :-) Tuota en tiennykkään joten kiitti infost! Oon aina vaan nähnyt kun porukka on käyttänyt sitä hajuveden lailla.. Pitääpi kokeilla käyttää sitä sitten "oikein" ;-)

   Poista
 2. Oon niin samaa mieltä noista in tuotteita! <3 Mä oon kuitenkin ehkä lämmennyt jo vähän tuolle paita + mekko yhdistelmälle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jess, kiva etten ole ainut :-D Saa nähä lämpenenkö mä ollenkaan..

   Poista
 3. Oon täysin samaaa mieltä näistä jokaisesta :D <3

  VastaaPoista
 4. Tosi samaa mieltä ollaan! Paita-mekkoyhdistelmä tosin edelleen! Haluaisin kokeilla poolopaidan ja mekon yhdistämistä. Musta naruolkainmekko onkin ikuinen klassikko! :-) Muihin out-kohtiin en ole edes ikinä langennut! En ole omistanut baby lipsiä enkä todellakaan freddyjä. Bodymistiäkään minulla ei ole, mutta pienellä käytöllä saman merkin rasva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ♥:-) Joo musta tuntuu että yhä enemmän ja enemmän ihmiset on alkaneet pitää tosta paita-mekkoyhdistelmästö..

   Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!