torstai 1. joulukuuta 2016

ELÄMÄNVIISAUKSIA

DSC_0075p
Arvatkaapas kenellä on tänään synttärit? No mulla tietenkin! Olen nyt 21 vuotta tallustellut täällä maan päällä ja kaipa sitä on näitten vuosien aikoina myös oppinut sitä sun tätä. Ajattelinkin nyt synttäreitteni kunniaksi jakaa teidän kanssanne 21 elämänviisautta, yksi jokaista vuotta kohden. 

1. Asenne on kaiken A ja O. Jos sinulla on oikea asenne niin kaikki tuntuu helpommalta ja hauskemmalta. Tää on mun salaisuus siihen miten jaksan aina olla menossa.

2. Kohtele muita niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan.

3. Ole aina valmis auttamaan läheisiäsi. Jos sinulla on ystävä kenellä on elämässään ongelmia ja vaikeeta niin ole heidän tukena ja turvana. Oikeasti kysy että tarvitsevatko he apua. Joku päivä se saatat olla sinä joka tarvitset vastapalveluksen. 

4. Terveellinen elämäntapa on tietysti aina hyvä asia, mutta ei liioteltuna. Joskus on jopa ihan hyväksi syödä se kakkupalanen. Näin pidät myös huolta psyykkisestä hyvinvoinnistasi.

5. Opi antamaan anteeksi. Loppupeleissä se olet sinä itse joka eniten kärsit siitä jos olet pitkävihainen.

Uusi kansio52

6. Opi pyytämään apua. Hyvinvointisi on tärkeämpää kuin ylpeytesi.

7. Suunnittele kaikkea kivaa tekemistä. Esimerkiksi ainakin minusta, rankka viikko koulussa/töissä ei tunnu niin pahalta jos on jotain kivaa mitä odottaa.

8. Pidä yhteyttä muihin ja ylläpidä ihmissuhteita. Tietysti kaikilla on oman elämän kiireitä, eikä sitä tarvitse jutella päivittäin. Mutta pitää muistaa myös panostaa ihmissuhteisiin. Ett voi vain olettaa että se toinen henkilö ottaisi aina sinuun yhteyttä. Tähän nimittäin kaatuu monet ystävyydet jos se tuntuu yksipuoliselta.

9. Sitä yleensä katuu niitä asioita mitä ei tee. Ota mielummin riski.

10.  Elämän huonot asiat on niitä jotka saavat hyvät asiat tuntumaan hyviltä. Jos ett koskaan kokisi surua ja pettymystä, niin eihän sitä edes tietäisi mitä on olla onnellinen koska ei olisi mitään mihin sen voi verrata? Vaikeat asiat kasvattavat ihmistä. Yleensä ne ketkä ovat kokeneet vastoinkäymisiä kaikkein eniten ovat myös postiivisimpia.

DSC_0072p

11. Älä vertaa itseäsi ja elämääsi muihin.

12.  Kuuntele sisintäsi. Jos jokin asia tuntuu oikeasti väärältä, turvattomalta ja epämukavalta. Niin se useimmiten myös on sitä.

13. Muista että jokaisella ihmisellä on aina omat ongelmansa joitten parissa he painivat. Ett ole ainut maailmassa kenellä on vaikeita aikoja.

14. Älä ota elämää liian vakavissasi ja opi nauramaan itsellesi.

15. Anna itsesi tuntea myös surua. Älä tukahduta tunteitasi, se yleensä vain pahentaa asiaa. Se on ihan okei olla joskus myös allapäin.

16. Sen sijaan että valittaisit elämästäsi niin tee jotain asialle. Tee tarvittavia muutoksia ja uhrauksia jotta olisit tyytyväisempi. 

Uusi kansio53

17.  Asioilla on tapana järjestyä tavalla tai toisella.

18. Lopeta yhteydenpito ihmisiin jotka saavat tuntemaan olosi kurjaksi. Tää voi kuullostaa päivänselvältä asialta mutta on todellisuudessa paljon vaikeampaa. 

19. Joskus sitä on pakko oltava myös vähän itsekäs. Sinä olet päävastuussa itsestäsi, hyvinvoinnistasi ja elämästäsi. Ole valmis tekemään töitä itsesi vuoksi. 

20. Ole rehellinen tunteistasi. Koska myöhemmin se saattaa kaduttaa jos ett koskaan sanonut mitään.

21. Matkailu oikeasti avartaa. Näe ja koe maailma.

DSC_0076p
ASU: BOMBER & MEKKO: BERHSKA | KENGÄT: PIMKIE | KAULAKORU: H&M

Mitä ajatuksia tämä postaus herätti teissä?

Ps. Tämä idea on napattu ystäväni Roxyn blogista! :-)
Janica. K

4 kommenttia:

  1. Tulipa susta nyt yhtäkkiä viisas ku tuli yks vuos lisää, haha noei :D hyvä postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah äläs nyt ainahan mä ;-D Kiitos!

      Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!