lauantai 31. joulukuuta 2016

KICKS JOULUKALENTERI LUUKUT 19 - 24

Tässä tulee nyt Kicks joulukalenterin viimeisten luukkujen sisältö!

DSC_0858

Luukku 19 - Suihkuöljy. En ollut koskaan ennen testannut suihkuöljyä, mutta tämä osottautui kyllä positiiviseksi yllätykseksi! Öljy tuoksui hyvälle ja jätti jälkeensä todella puhtaan tuntuisen ihon.

Luukku 20 - Yövoide. Mä en itse henkilökohtaisesti oikein käytä mitään yövoiteita. En koe siihen mitään tarvetta. Mutta tuote vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta ja menee ehdottomasti testiin.

DSC_0851


Luukku 21 - Viininpunainen kynsilakka. Tosi ihanan värinen, mulla justiinsa oli tässä vähään aikaa sitten tän väriset kynnet. 

DSC_0028

Luukku 22 - Hiuslakka. Käytän harvoin hiuslakkaa koska se kurmittaa luontoa niin paljon. Joskus sitä kuitenkin tarvitsen esimerkiksi joihinkin kampauksiin, joten tämä oli ihan mieluien tuote.

DSC_0014

Luukku 23 - Isadoran meikkivoide. Musta vähän tylsää laittaa kalenterin testerikokoisen meikkivoide purnukan. Muutenkin voisi kuvitella ettei tämä sävy sovi kuin vain pienelle osalle? 

DSC_0003

Luukku 24 - Ihovide. Tää oli ehkä hiukan pettymys ollakseen viimeisen luukun tuote, josta olin odottanut ehkä jotain vähän parempaa. Googlailin vähän tätä tuotetta ja se on kyllä saanut todella hyvät arvostelut. Pitäisi puhdistaa ja pehmentää ihoa todella tehokkaasti.

YHTEENVETO - Kokonaisuudessaan tämä joulukalenteri oli mielestäni hyvä. Se sisäti todella monipuolisesti tuotteita ja suurin osa oli sellaisia mitä tulee käytettyä. Tietysti kalenteriin mahtui myös pari pettymystä, mutta niinhän se aina on. Huono puoli tässä kalenterissa oli se miten vaikeeta oli saada tuotteet ulos kalenterista. Niitä joutu repimään vaikka kuinka kauan ja usein jouduin kysymään joltakulta apua koska kynsieni takia se oli välillä ihan mahdotonta.

Haluan kyllä ehdottomasti myös ensivuonna ostaa jonkun kosmetiikkakalenterin!
Janica K.

2 kommenttia:

  1. Vähän outo joo toi meikkivoide, kun ei tosiaan monelle sovi sama sävy :-D Hyvää uutta vuotta sulle! :)

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!