sunnuntai 11. joulukuuta 2016

JOULUISIA FAKTOJA MINUSTA

→  Menetin mun ensimmäisen hampaan Jouluaattona kun olin 6-vuotias.

→ Mä en hirveän mielelläni avaa mitään lahjoja ennen jouluaattoa. Minusta on hassua miten jotkut haluavat avata ne ennen aikojaan. 

DSC_4782

→ Rakastan joulukoristeita ja valoja, ja niitten tuomaa joulutunnelmaa.

→ Minulla menee aina ihan liikaa rahaa lahjojen ostoon. Onnsitun joka joulu ylittämään mun budjetin...

→ Vaikka mä pidän joulusta niin pakko myöntää että vähän ärsyttää kun joulua aletaan tuputtamaan joka kaupasta jo heti Halloweenin jälkeen.

→ En tykkää piparkakuista. Niitä on  hauska tehdä ja koristella, mutta en syö niitä melkein ikinä.

→ Sen sijaan glögi ja joulutortut ovat parasta mitä tiedän!

DSC_4745

→ Minulla on jokin joulukalentereitten kirous! AINA joka vuosi joku muu syö sen.. Useimmiten se on ollut mun veli ja kerran sen söi jotkut vieraat minun järkkäämissä juhlissa. :-( Peukut pystyyn että saisin tänä vuonna syödä omani ihan itse. 

→ Olin todella surullinen kun minulle selvisi ettei joulupukkia olekkaan olemassa, kun löysin vahingossa meidän lähettämät joulupukinkirjeet äitini vaatekaapista.

DSC_4739

Voiko kukaan teistä samaistua näihin asioihin? Milloin sinulle selvisi ettei joulupukkia olekkaan?
Janica K. 

10 kommenttia:

  1. Mä en oo jouluihminen ollenkaan. Mulla ei oo moneen vuoteen ollut joululahjatoiveita ja tänä vuonna en osta lahjaa muille kun mun parhaalle ystävälle. En olis muuten tehnyt varmaan sitäkään mut tiedän saavani lahjan häneltä :) Jouluruoista odotan eniten porkkanalaatikko ja lihakastiketta. Työni takia, en oikeestaan ees tiedä onko mun jouluaatto vapaa vai onko se päivä muiden joukossa - työpäivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo ikinä kuullu et jollain syötäis lihakastiketta jouluna :D

      Poista
    2. On aina mielenkiintoista kuulla miten erinlailla ihmiset näkee joulun :-) Toivottavasti saisit kuitenkin päivän vapaaksi! Ja mäkää en oo itseasiassa koskaan kuullut että joku söisi jouluna lihakastiketta :-D

      Poista
    3. Haha joo meil on aina kuulunut jouluun lihakastike kun ollaan äidin kanssa vietetty joulua. Isän luona joulua viettäessä on perinteiset jouluruuat mut äidin kanssa ollaan oltu joulu aina hänen vanhemmillaan, mummun ja vaarin luona ja lihakastiketta on syöty niin kauan kuin vaan muistan. Johtuen ihan vaan siitä et mun nyt jo edesmennyt vaari, äiti sekä sisarukset on niin nirsoja ettei ne syö jouluruokia :) Meillä ei esim oo rosollia tai mitään kaloja tarjolla joulusin kuten monilla mun ystävillä.

      Poista
  2. Ihania joulufaktoja :D TOsi kiva postaus :D

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus ja kivan talviset kuvat! :)

    https://viiviviljaa.blogspot.fi/2016/12/10x-christmassy-facts.html

    VastaaPoista
  4. Glögi ja joulutortut on niin herkkua!♥

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!