keskiviikko 30. marraskuuta 2016

KUULUMISIA

IMG_3823p

Hupsista keikkaa, tulikin sitten vahingossa pidettyä pieni tauko bloggaamisesta.. Toivottavasti löytyy vielä lukijoita sieltä ruudun toiselta puolelta! Viimeaikoina on ollut jotenkin niin paljon menoa ja hälinää, etten ole hirveästi ehtinyt olemaan koneen äärellä. Olen ravannu kahden kaupungin välillä ja koulussa on ollut kiireistä. Mutta mutinat sikseen, joskus on vaan hyvä pitää pientä taukoa! Nyt olen kuitenkin takaisin ja kompensoidakseni poissaoloani aattelin pitää blogissani joulukalenteria. Eli tänne ilmestyy postaus joka päivä huomisesta lähtien, jouluaattoon asti.

Uusi kansio51

Ehkä isoin juttu on että yliopisto-vaihtoni Balilla lähenee kovaa vauhtia. Tammikuussa olisikin jo lähtö, hui! Kiinnostaisiko teitä kenties kuulla enemmän mun tulevasta vaihdosta?

IMG_3824p

Postauksen kuvat otettiin Roxyn kanssa kun ulkona oli vielä upea ruska! Tuo mekko on ollut jo monia vuosia minun suosikkini, mutta sain valitettavasti huomata että se on tainnut kutistua pesussa. :-( Koko ajan jouduin pelkäämään etten vahingossa vilauta koko kansalle, hah!

Mitä mieltä olette kuvista? Kertokaa mitä haluaisitte nähdä joulukalenterissa!

Janica K.

2 kommenttia:

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!