keskiviikko 3. toukokuuta 2017

UBUD JA VESIPUTOUKSIA

Yksi mun ehdottomasti suosikki paikoista täällä Balilla on Ubud. Se sijaitsee keskellä Balia ja siellä on paljon nähtävää ja tehtävää. Siellä on aika voimmakkaat "hipsteri-vibat" ja on kaiken kaikkiaan ihastuttava kaupunki. Ollaan nyt kahdesti käyty siellä ja varmasti tullaan eksymään sinne vielä kolmaskin kerta! :-D

P1070937

Kun siellä oltiin ensimmäistä kertaa niin käytiin ensiksi apinametsässä. Hiukan jännitti koska oltiin kuultu niin paljon kauhutarinoita apinoista, jotka purevat ja varastelevat tavaroita. Mutta onneksi meiltä ei viety mitään sen suurempaa, kuin kaveriltani yksi korvakoru. (Jonka apina nappasi häneltä suoraan korvasta!) Yksi apina kyllä hyvin sitkeästi koitti viedä mun lompakkoa, muttei onneksi onnistunut tehtävässään. Eli tänne jos suuntaatte niin pitäkää tavaroistanne hyvä huoli! Muuten apinat olivat todella kilttejä ja kesyjä.

DSC_1147 DSC_1321 GOPR1248 Ubud DSC_1304GOPR0983

Molempina kertoina käytiin myös katsastamassa vesiputouksia. Ensimmäinen (Tegenungan Waterfall) sijaitsi todella lähellä Ubudia. Tää taitaa olla se kaikista suosituin vesiputous jossa turistit käyvät, jonka huomasi myös ihmismassan määrästä. Oli kyllä ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka. Eli suosittelen sinne menemistä, vaikka onkin vähän turistirysä.

DSC_1355 GOPR1011

Toiseen vesiputoukseen olikin vähän pitempi ajomatka (Tukad Cepung Waterfall) ja se oli vaikeampi löytää. Vesiputous sijaitsi luolan sisällä, ja päästäkseen sinne, piti kävellä sademetsän läpi ja joutu kiipeilemään aika paljon. Mutta paikka oli TODELLAKIN sen arvoinen! Niin upea paikka, että veti meidät kaikki ihan sanattomaksi.

DSC_0485 GOPR1439 DSC_0495 G0271367

Nähtiin myös näitten kahden käynnin aikana upeat riisipellot, temppeli ja isot markkinat. Myös ravintolat ovat Ubudissa ihan todella hyviä. Ehkä hiukan hintavampia kuin mitä muualla, mutta ne annokset on myös hintansa väärti!

DSC_0479DSC_0462 DSC_1339
Janica K.

6 kommenttia:

 1. Vauuu, kuulostaa ihan mahtavalta tuo Ubud! <3 Jos lähden syksyllä Balille niin ehdottomasti pitää päästä käymään myös Ubudissa, kun oon kuullut siitä niin paljon hyvää! :--)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ubud on kyllä todella ihana paikka ♥

   Poista
 2. Siis mulle tuli kieltämättä todella iso awwws-kohtaus kun näin nuo apinat, niin suloisia tuitui. Tuo kuva missä apina yrittääkin kähveltää sun lompakkoo, se on hurjan sulonen:3 On ne kyllä aikamoisia otuksia<3 Upeita maisemia ja kuvia tässäkin postauksessa, tuo teidän porukka vaikuttaa ihanalta siellä. Todella onnellisen näköistä porukkaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, noi apinat on kyllä niin söpöjä! Mutta ne myös itse tietää sen ja käyttää söpöyttänsä hyväksi :'-D Kiitos! :-) Meillä on täällä kyllä ihan mahtava porukka kasassa!

   Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!