sunnuntai 28. toukokuuta 2017

12 FAKTAA MINUSTA

1. Rakastan sitä jos ulkona sataa ja myrskyää kun nukun. Jos minulla on vaikeuksia unen saannissa, saatan jopa pistää spotifysta saderopinaa taustalle soimaan, se rauhoittaa kummasti.

2. Tylsistyn helposti. Haluan koko ajan olla liikkeessä ja kokea kaikkea uutta. 

3. En suutu hirveän herkästi. Jos niin teen, niin myös lepyn nopeasti. Enkä todellakaan ole pitkävihainen henkilö.

4. Päätin Tammikuussa lopettaa lihansyönnin. Enkä ole katunut päätöstäni. 

Musta mekko1

5. Opiskelen tällä hetkellä Restonomiksi. Mikä ei itseasiassa ollut minun ykkövaihtoehtoni kun hain yliopistoihin. Olen kuitenkin tällä hetkellä enemmän kuin tyytyväinen, siihen miten asioissa loppupeleissä kävi. 

6. Lempivärini on korallinpunainen. Myös vanhojentanssimekkoni oli sen värinen.

7. Jos menen elokvuiin, niin se ei ole minulle aina niinkään tärkeää, että mitä olen menossa katsomaan. Olen useasti istunut salissa, eikä minulla ole ollut käryäkään siitä onko elokuva jonka ajon kohta nähdä komedia vai trilleri. Minulle on tärkeämpää se sosiaalinen kanssakäyminen ja elokuvasaleissa oleva tunnelma.

8. Elokuvista puheen ollen, niin en tykkää trailereitten katsomisesta, juuri ennen kun olen näkemässä kyseisen leffan. Katson trailerista vain ensimmäiset sekunnit, jotta näen minkä tyylinen elokuva on kyseessä. Trailereissa paljastetaan hyvin usein ihan liikaa siitä elokuvasta, mikä sitten vähän pilaa sen.

DSC_0619

9. Minulla on lukihäiriö. (Eli antakaa anteeksi jos minulta joskus löytyy vähän kirjoitusvirheitä...)

10. Ensimmäinen sana jonka ikinä sanoin oli "skål". Mikä tarkoittaa ruotsiksi "kippis".

11. Kun olin peini ja asuttiin Hollannissa. Olin niin vilkas, että lääkäri määräsi minulle kypärän jota jouduin pitämään koko ajan päässäni. Meillä oli nimittäin kivilattia ja olin aina kaatuilemassa.

12. Olen todella sosiaalinen ja puhelias henkilö.

Musta mekko
ASU: MEKKO - BERSHKA | HATTU - NIZZAN KATUKAUPPA | CHOKER - GINA TRICOT

Olikä tässä jotain mitä ette minusta tiennyt tai mikä yllätti? Mitä tykkäätte kuvista?
Janica K.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja oikein hauskoja faktoja!:) Mäkin mietin joskus Restonomin opintoja mutta en jostain syystä jaksa käydä lähes samoja juttuja mitä hotelli- ja ravintola-alalla käytiin.. Vaikka siis matkailupuoli nimenomaan kiinnostaisi niin oon saanut käsityksen että siellä tehdään enemmän muuta ainakin sinä ekana vuonna:D Olis kiva saada postaus tuosta mitä tykkäät Restonomi-opinnoista ja vähän millaista se on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :-) Joo, kyllähän restonomi opitoon sisältyy myös Hotelli- ja ravintola-alan juttuja, mutta hei! Voisin hyvinkin toteuttaa postauksen mistä kerron siitä enemmän kun olen takaisin Suomessa :-) Kiitti ideasta :-D

   Poista
 2. Ihan loistava tuo sun eka sana ja tuolle kypärällekkin naurahdin! XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, juuh olin vähän omanlaatuinen lapsi... :''-D

   Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!