maanantai 22. toukokuuta 2017

SEIKKAILU ITÄ-INDONESIASSA

VAROITUS JÄLLEEN KERRAN... LUVASSA ON PITKÄ POSTAUS! :-D


Meillä oli kahden viikon loma koulusta Maalis- huhtikuun vaihteessa. Jolloin ensiksi tehtiin reissu Pohjois-Balille (Click), minkä jälkeen vietettiin Balilaista uutta vuotta (click). Tokana viikkona päätettiin kuitenkin tehdä vähän isompi reissu.

DSC_1329 GOPR2515

Otettiin pikavene Balilta Lombokkiin ja yövyttiin siellä yksi yö. Lombok on suunilleen yhtä iso saari kuin mitä Bali ja sijaitsee tässä vieressä. Nukuttiin Lombokissa myös meidän reissun viimeisenä yönä noin viikko myöhemmin. Lombok näytti todella kauniilta saarelta ja oli paljon rauhallisempi kuin mitä Bali on. Tekisi mieli mennä sinne joskus uudestaan, koska paljon jäi näkemättä.

DSC_0708

Seuraavana aamuna meidät tultiin hakemaan ja ajettiin ryhmän kanssa Bussilla Lombokin toiselle puolelle. Matkan aikana pysähdyttiin eri paikoissa. Nähtiin mm. apinoita ja syötiin lounasta hyvin mielenkiintoisessa paikassa.

DSC_0824 DSC_0841
GOPR2234 DSC_0884 GOPR2013GOPR2281
DSC_0917

Sitten olikin jo aika nousta laivan kannelle! Seuraavat viisi päivää menikin siihen kun reissailtiin laivan kanssa eri saarille itä-Indonesiassa. Käytiin mm. Floresissa ja Komodon saarilla. Nukuttiin laivan kannella, ja ainoa asia mikä suojasi meitä sateelta öisin oli pressu joka toimi meidän kattona. Merellä ollessa ei aina ollut niin tyyntä ja rauhallista kuin mitä oltaisiin toivottu. Meidän kohdalle sattu parikin kertaa käymään niin, että löydettiin itsemme myrskyn keskeltä. Mutta ei siinä, olipahan ainakin ihan mieletön kokemus ja sai tämän reissun tuntumaan oikeasti seikkailulta. 

DSC_0946 DSC_0986 DSC_0996 DSC_1371 DSC_1404 DSC_1389

Komodon saaret olivat yksi matkan kohokohidsta ja siellä saimme nähdä kuuluisat Komodon Liskot. Nämä ovat maailman suurimpia liskoja mitä on olemassa ja voivat syödä jopa ihmisen. Ainoa asia mikä meitä suojeli näiltä pedoilta, oli pari miestä, joilla oli pitkät kepit... :---D

DSC_1111 DSC_1122
DSC_1503 DSC_1506 DSC_1530 GOPR2232

Nähtiin myös paljon kaunista luontoa ja toisen toistaan hienompia rantoja! Vesi oli niin kirkasta ja maisemat upeita. Snorklailtiin melkein joka päivä eri rannoilla ja hauskaa oli. 

GOPR2288 GOPR2011 GOPR2161

Oletko sinä itse koskaan joutunt olemaan jollain paatilla, kun on ollut myrsyisää? 
Janica K. 

8 kommenttia:

 1. Thänks a lot oon kamalan hämähäkkikammoinen, kiljaisin ja sain kovan puistatuskohtauksen kun näin tuolla videolla sellaisen...:'D Apuaa. Mutta siis mahtavia maisemia taas ja mä rakastan kovasti sitä kuinka paljon kuvaat maisemia ja kaikkee pientä meillekin näytille. Tosi monipuolisesti kuvaat, sitä rakasta kyllä sun blogissa! Tässähän tekee mieli jo lähtee itsekin jonnekin trooppiseen mestaan lomaileen 8)
  Ja omg tuo myrsky, mä olisin ollut ainakin ihan paniikissa, oli varmasti hurja reissu.. Mua pelottaa jo ihan Suomenkin laivalla ollessa myrskyt ja ne ei varmasti oo mitään verrattuna tuohon mitä te "saitte" kokea tuolla. Viimeksi oltiin Silja Linellä ja luulin että koko laiva kaatuu kohta kun oli sen verran sitä aallokkoo!
  Sä koet niin kauniita ja ihania asioita siellä, kyllä ois mahtavaa päästä joskus vaikka johonkin Aasiaan muutamaksi kuukaudeksi kiertelemään!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahh, soooorii :'-D Kiitos! <3 Aika moni oli vähän paniikissa, musta oli oikeestaan ihan jännittävää :-D Hyi, kuullostaa kauheelle!

   Aasia on kyllä ihana, täällä on niin paljon nähtävää!

   Poista
 2. Kyllä tuolla mieli lepäisi!<3 Mä niin haluan reissaamaan haha :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo <3 Hehe, no se onkin sit hyvä että voitit ne Interrail liput niin pääset :-))

   Poista
 3. Voi herraje mikä reissukuume tässä vaan iskee! Sulla on siellä kyllä varmasti aivan huikeeta! :)

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh :--D Kieltämättä on ollut upeeta täällä!

   Poista
 4. Siellä on kyllä niin upeita maisemia ♥ Mun on pitänyt jo aiemmin sanoa, mutta oon tykännyt ihan tosi paljon näistä sun Balivideoista, kuvaat silleen sopivasti kaikkea! On kyllä varmasti ollut hurjaa tuo myrsky, itse oon joutunut pari kertaa Suomessa olemaan vesillä kun on ollut iso aallokko ja sekin oli ihan tarpeeks kamalaa :/ Pääasia, kuitenkin että selvisitte ehjin nahoin takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenny, tosi ihanaaa kuulla että tykkäät mun videoista, antaa motivaatiota tähän hommaan :-)! Juu oli kyllä aika hurjaa... Vielä kun nukuttiin kannella ja hirvee myrsky :'-D

   Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!