perjantai 12. toukokuuta 2017

TESTISSÄ INDONESIAN HERKUT - VIDEO


moi

Tein videon missä maistelen herkkuja joita löytyy täältä Indonesiasta. Pakko sanoa, että suomessa kaikki sipsit ja karkit on niin paljon parempia! Esimerkiksi karkkia täältä ei saa melkein ollenkaan ja sipsit on aina jotain ihan oudon makuisia... :-D Heti kun palaan suomeen niin ajon ensimmäisenä suunnata kauppaan ostamaan irtareita, haha!

Vähän itteäni harmittaa ku huomasin nyt jälkeenpäin että tuolla mun huoneessa oli ehkä vähän huono valo videokuvaamiseen niin laatu kärsi aika paljon ja jostain syystä toi valo tollai ns. "villkkuu". Noh, nytpähän tiedän.

Mitä mieltä olette videosta?
Janica K.

4 kommenttia:

 1. Joo alltså ja tycker de o skitonödit att packa alla jävla karkkin skillt :D
  O ja sakna nog också finska karkkin o choklader SÅ mycke i NZ. Där va de ba sådä påriktit socker o fett ba blandat. Att här har o chokladena just mindre socker o ändå smakar dom bättre.. Men Oliver beställde ju allt möjlit konstit från Kina som vi satt o testa :D Rolig video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii älä! Like why :D?? Hit ede igen att dom int smakar rikit ti nåt, chips finns ba i nå jävla seaweed o chicken flavor o karkki existerar påriktigt int :'-( Thank you!

   Poista
 2. Oikein hyvin toimi tuo vähän huono valo.. laatu ei kärsinyt vaan loi aidon ja kotoisan tunnelman -viisi tähteä Noh-h, nytpähän tiedät:)) irtokarkkien ja sipsien puuttumisessa on muuten puolensa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :-D Kiva kuulla ettei valo häirinnyt videon katselua :-) Hahah, jepp tuokin on tietysti totta!

   Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!