torstai 18. toukokuuta 2017

ARKI BALILLA: MY DAY VIDEO



Kuvasin teille My day videon, jotta näkisitte paremmin miltä mulla tavallinen päivä täällä saattaa näyttää... Koulua, Indonesialaista ruokaa, rannalla oleskelua ja skootterilla ajamista. Tietysti mulla vaihtelee myös päivät täällä kovasti, mutta toimikoon tämä video hyvänä esimerkkinä. :-)

Toivottavasti tykkäätte!
Janica K.

6 kommenttia:

  1. Ai hitto pakko päästä balille!! Eksyin ekaa kertaa sun blogiin ja tykkäsin videosta kovasti! Jos reissuvideot kiinnostaa ni multa löytys muutama thaikku pätkä kans blogista :) http://emmyleskinen.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :-) Pitääpi käydä tsekkaamassa sunkin videot :-D

      Poista
  2. Siis niin ihana video!! Ihanan näköistä tuo sun arki tuolla Balilla! <3

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. TYKKÄSIN VIDEOSTA! Ihana, kyllä sun blogis on vaan noussut ihan mun lempparilistoille:D Sä jotenkin niin handlaat tuon videoiden teon että en voi kun ihailla;) Mä en jostain syystä osaa kunnolla koskaan katsoa videoita ja se aina saattaa tympiäkin, mutta sun videon klikkaan aina ihan innoissani auki ja ootan niitä superpaljon. Ihanaa myös että postailet niin paljon sieltä ♥ Ootan niin hurjan paljon aina postauksiasi.
    Miten musta näyttää niin hurjalta tuo liikenne tuolla, skootterit menee miten sattuu liikenteen seassa. o.0 En uskaltaisi itse kyllä ajaa (tosin en ole koskaan skoballa ajanutkaan).:'D Ihana oli kuitenkin että kuvasit myös koulumatkaa, oli hauska nähdä tuota liikennettäkin siellä. Ja eipä tosiaan lounas maksa paljoa, ihan hyvältä näyttikin:) Jotenkin todella ihana arki siellä, kylläpä nyt hieman harmittaa kun koskaan ei uskaltautunut vaihtoon:) Tosin elämässä oli nuorempana useasti sellaisia kausiakin ettei uskaltanut läheisen vuoksi pitkälle lähteäkään pitkäksi aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Tää tais olla yksi pisimmistä kommentteista. mitä olen täällä blogissa saanut, ihanaa :-D ♥ Voi kiitoskiitoskiitos ♥ ♥ Todella piristävää ja kivaa kuultavaa! Hahah joo tää liikenne täällä on aika hullu, en ollut itsekkään koskaan ajanut skootterilla taikka autollakaan ennen tänne tuloa :'-D Liikenteestä on tosin tulossa vielä erillinenkin postaus... ;-)

      Noh, vaikket vaihtoon ole lähtenytkään niin vielä ehdit reissailla vaikka kuinka! :-)

      Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!