sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

JUHANNUSAATON ASU

Jussi5Hiljattain päivitetty62
Jussi3Jussi2Jussi4
ASU: PAITA & KAULAKORU - BIKBOK | HAME & AURINKOLASIT - H&M | AVOKKAAT - KOOKENKÄ

Moikka, toivottavasti teillä on kaikilla ihana Juhannus takana! Omasta Juhannuksestani kerron myöhemmin koska halusin tulla näyttämään teille ensin minun perjantain asun. Päälläni minulla oli ihan ensimmäistä kertaa uusi paitani ja ihastuin siihen kyllä ihan heti. Muutenkin pidän kovasti tuosta asukokonaisuudesta. Simppeli mutta myös juhlava. Itse kun tykkään laittautua aina kun siihen on pienikin syy, onko jokin teistä samanlainen? :-D

Onko kellään muulla muuten ongelmia Flick:erin kanssa? Jouduin lataamaan nämä kuvat toista kautta ja sen takia laatu vähän kärsi. :-( Heti kun vain pystyy niin vaihdan ne parempaan! (Edit - Flickr alkoi taas toimimaan.)

Mitä mieltä olette asusta? 
Janica K. 

16 kommenttia:

  1. Beautiful girl! ♥︎ O jepp, Flickr is down...

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia ja ihana toi hymy! : D

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniita kuvia sinusta :o <3

    VastaaPoista
  4. Ihanan pirteitä kuvia, oot tosi kaunis! ♥︎ Mullakin oli muutama viikko sitten ongelmia Flickrin kanssa, kun kuvat eivät millään latautuneet sinne. Otin asiasta selvää ja huomasin, että muillakin oli siihen samaan aikaan ongelmia kuvien lataamisessa :/ Aika pelottavaakin tavallaan huomata miten kaikki blogin kuvat on kiinni siitä toimiiko Flickr, ois aika kamalaa jos se kaatuis kokonaan ja postauksista häviäis kaikki kuvat, jos se on edes mahdollista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ♥ Ajaa, onpas outoa? Mä itsekkin just eilen mietin tota samaa ett miten pelottavaa se just on miten "sitoutunut" on tän oman bloginsa kanssa tohon flickeriin... Toivotaan ettei se olisi mahdollista !

      Poista
  5. nättejä kuvia ja ihana juhannus asu sulla! :) tollaset kellohameet on niin kivoja :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :-) Oon kans ihan rakastunut kellohameisiin ♥

      Poista
  6. Vau miten upea asu!♥ Sopii sulle hyvin :)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihania kuvia, oot kyllä hurjan kaunis<3 :)

    VastaaPoista
  8. Mä tykkään kans laittautua sillon kun on joku pienikin syy siihen. Tosin juhannukset vieteään mökillä verkkareissa niin en siellä alkanut tälläytyä mut näin yleisesti. :) Tosi kiva asu, sopii sulle hyvin. :)

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!