tiistai 14. kesäkuuta 2016

MINÄ OLEN KAUNIS

Uusi kansio (2)39

Pari päivää sitten silmiini kolahti yksi nettipalsta, jossa haukuttiin yhtä nuorta naista, koska hän oli jossakin sosiaalisessa mediassa kutsunut itseänsä kauniiksi. Sitä hän myös oikeasti oli. Valitettavasti se koko keskustelu jonka näin oli täyttä kurap****a... Siellä häntä haukuttiin rumaksi ja lihavaksi, itsekekeiseksi ja prinsessaksi. Vain koska tämä kyseinen henkilö oli sinut itsensä kanssa ja uskalsi sanoa tämän myös ääneen.

Uusi kansio (2)36

Kysyin mun monelta naispuoliselta kaverilta että ovatko he mielestänsä kauniita. Suurimmaksi osaksi vastaukset olivat vain hämmentyneitä ja empiviä. Ei siksi koska he olisivat mielestänsä rumia, vaan koska elämme yhteiskunnassa jossa pitää olla nöyrä ja missä se on niin kamalan väärin kehua itseänsä. Mikä on mielestäni todella surullista.

Uusi kansio (2)37

Minua on nuorempana kiusattu koulussa ja olen monelta eri taholta kuullut itsestäni negatiivisia kommentteja. Se on usein johtunut siitä että olen aina tehnyt minun omaa juttuani, välittämättä muitten mielipiteistä. Olen aina ollut ja olen vieläkin hyvin itsevarma ja sinut itseni kanssa, mikä sitten ehkä ärsyttää monia.

Uusi kansio (2)45

Kyllä olen mielestäni kaunis. Se että sanon tämän julkisesti ei tee minusta itserakasta tai ylimielistä. Se ei tarkoita sitä että pitäisin itseäni parempana ihmisenä kuin muut. Minulla on kauniit, erikoisen väriset silmät, pitkät ja tummat ripset, pisamia, hymykuopat ja myös vartalo josta olen tyytyväinen. Siinä ei ole mitään väärää kutsua itsensä kauniiksi, päinvastoin. 

Kertokaa kaikki kommentteihin mikä tekee juuri sinut kauniiksi! Mistä sinä olet ulkonäöstäsi ylpeä?
Janica K.

22 kommenttia:

 1. Olen kanssasi kyllä täysin samaa mieltä, ärsyttävää kun varsinkin suomessa se on niin "väärin" jos joku on mielestänsä hyvännäköinen... Rohkea postaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla etten ole ainoa tätä mieltä, kiitos :-)

   Poista
 2. Aivan ihana postaus ♥! Mun mielestä on tärkeää osata sanoa itseään kauniiksi, eikä välittää siitä mitä mieltä muut ovat siitä. Itsessäni kaunista on hiusten väri ja silmät :)

  http://www.noraadler.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ♥ Mustakin se on tosi tärkeetä :-) Oot kyllä tosi kaunis kun sun kuvia kattelin!

   Poista
 3. Ihana postaus! :-) Mä itse tykkään omasta hymystäni, sekä hymykuopasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! Hymykuopat on tosi söpöt ♥

   Poista
 4. Ihana ja positiivinen postaus! Ihmisten pitäisi oikeasti oppia arvostamaan omaa itseään enemmän! Itsessäni pidän silmieni väristä sekä kivasta luomesta nenäni vieressä :)

  http://fasciner.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Niin toi on kyllä niin totta :-) Oi ihana kuulla!

   Poista
 5. Oi miten ihana postaus Janica!♥ Näytät upealta :) Hassua sanoa ehkä, mutta mä tykkään mun pienestä nenästä ehkä eniten ulkonäössäni haha :D Mahtava teksti joka tapauksessa♥ Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunokainen ♥ Haha, no mut sulla onkin tosi söpö ja pieni nenä :-D Hyvää kesää kans sulle!

   Poista
 6. vautsi, mahtava teksti! aivan samaa mieltä sun kanssa - on tärkeää pystyä sanomaan itseään kauniiksi julkisesti :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että olet kanssani samaa mieltä! Kiitos ♥

   Poista
 7. Toi on totta, että ei ihmistä voi leimata ylimieliseks, jos pitää itseään kauniina. Vaikka kehuu itseään kauniiks, voi tietysti pitää kauniina muitakin ihmisiä. Ei se oo muilta pois. Tärkeintä ois kehua itseään ja myös muita. Siinä ei oo mitään ylimielistä. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voikkaan, harmillisesti vaikuttaa siltä että liian moni on sitä mieltä :-/ Ja toi on totta että on myös tärkeää huomioida muita! :-)

   Poista
 8. Oiii vähän tää oli hyvä postaus! So true! + Noi kuvat on tosi hyvii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Topsu ♥♥ Vitsit miten kiva saada sultakin kommentti! :-*

   Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!