lauantai 4. kesäkuuta 2016

MEIKIN PELASTAJA

Mä olen jo kerran hehkuttanut täällä Macin prep + prime fix:iä, mutta mulla on niin moni kaveri tullut kysymään, että miten ja mihin sitä käytetään, joten ajattelin nyt jakaa tän tiedon myös tänne blogin puolelle. Listaan siis tähän nyt miten itse tätä käytän ja tiedostan että on varmasti olemassa myös muitakin käyttötapoja. 

Hiljattain päivitetty44

1.Kyseessä on siis Macin viimeistelysuihke, jonka tarkoituksena on saada meikki näyttämään paremmalta. Mä aina suihkautan tätä koko naamalle, sen jälkeen kun olen meikannut valmiiksi. Se saa naaman näyttämään paljon raikkaammalta ja niin sanotusti "sulattaa" meikit kauniisti. 

2. Mä käytän tätä myös Primerina. Eli suihkautan sitä meikin alle, ennen kuin alan maalaamaan. Olen huomannut että meikki on siten pysnyt paljon paremmin ja kauemmin. Vaikka olisin ollut koko yön juhlimassa niin tämän voimalla meikki on näyttänyt täydelliseltä aamuun asti!

3. Tämä toimii samalla myös kasvojen kosteuttajana. Kun mulla on oikein nihkeä ja kuivan tuntuinen iho, niin tämä on minut pelastanut!

4. Tätä mä käytän meikinkiinniys suihkeena kun "leivon" (= baking) mun naamaa. Eli laitan sitä miekkisienelle ennen kuin alan töpöttelemään irtopuuteria mun naamaan.

DSC_0879p

5. Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisempänä.. Se tuo todella kauniisti luomivärien pigmentin esille. Kuvasta näätte kaksi eri luomiväriä. Haaleammat ovat miltä ne näyttävät normaalisti, ja nuo pigmenttisemmät ovat tulos kun olen suihkauttanut tätä meikkisiveltimeen, ennen luomivärin levittämistä. Eron huomaa kyllä todella selvästi!

Toivottavasti tästä oli jollekkin teistä apua! 
Janica K.

8 kommenttia:

 1. Vautsi mikä tuote, vaikuttaa tosi hyvälle. Pitää harkita jos otaisin tuollaista ensi kerralla nykyisen primerin, että viimeistelysuihkeen tilalle. Tuohan on moni-ihme. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä onkin, suosittelen kyllä kokeilemaan :-) Ja on vielä kaiken kukkuraksi tosi riittoisa!

   Poista
 2. Oi kuullostaa tosi hyvältä tuotteelta! Tosi kiva postaus :)

  VastaaPoista
 3. Apua kun vaikuttaa ihanalle! Etenkin toi viimeinen kuva on tosi vakuuttava! :o<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olin itekki ihan heti rakastunut kun sain tän käsiini :-D Kiitos kommentista!

   Poista
 4. Vaikuttaa aivan loistavalta tuotteelta<3

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!