torstai 2. kesäkuuta 2016

POSITIIVISTA JUST NYT

DSC_0408p

Mä olen viimeaikoina ollut aika stressaantunut ja kireellä päällä. Silloin sitä useasti unohtuu ne elämän positiiviset asiat. Olen ainakin itse huomannut, että olen keskittynyt niihin asioihin mitkä on huonosti. Sen takia ajattelinkin että voisi olla hyvä idea istahtaa alas ja miettiä kaikki asiat jotka on tällä hetkellä hyvin. Loppujen lopuski on kuitenkin paljon mistä iloita! :-)

Kesä asukuvia

 Ulkona on ollut jo ihan Vapusta saakka melkein taukoamatta hyvä sää ja ollan päästy jopa ihan hellelukemiin.

♥ Olen saanut ihan valtavan määrän pisamia kiitos auringonpaisteen!

 Eilen oli jo ensimmäinen päivä Kesäkuuta, ihan hullua! Tuntuu siltä kuin että oltas vasta viime viikolla vietetty uutta vuotta.

♥ Olen aloittanut taas kunnolla urheilemisen, käynyt lenkkeilemässä ja salilla. Keväällä oli vain koko ajan jotenkin niin kiire että se jäi valitettavasti vähän taka-alalle.

♥ Ulkona on melkein ympäri vuorokauden valoisaa. Mua se ei esimerkiksi häiritse nukkumista, päinvastoin! Mun mielestä on ihanaa että vaikka heräisi todella aikasin niin ulkona on silti valoisaa. Kaikki tää valo antaa jotenkin niin paljon puhtia ja energiaa. 

DSC_0444p

♥ Meillä oli viime yönä ihana tyttöjen-ilta ystävieni kanssa. Käytiin ensin piknikillä ja sen jälkeen mentiin Karinin luokse katselemaan leffoja. 

♥ Minne vain katsoo niin on hienon näköistä, kaikkialla näkyy on toinen toistaan kauniimpia kukkia!

♥ Rakastan yli kaiken kesävaatteita, enkä malta odottaa että pääsisin shoppailemaan ja päivittämään mun kesävaate varastoa.

♥ Olen viime aikoina käynyt paljon kuvailemassa, niin yksin kuin myös ystävieni kanssa. Näin kesäsin se on vaan niin paljon helpompaa!

Cute red skirt
ASU: NEULE -  ESPIRIT| TOPPI - H&M | LAUKKU - STRADIVARIUS | HAME - POPIN

Olisi myös kiva kuulla jos kertoisit mitä on just nyt positiivista sinun mielestäsi! :-)
Janica.K

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan positiivinen postaus, joka todellakin sai hymyn huulille ja hyvän fiiliksen loppu päivään! <3

  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tuo vika kuvaamiseen liittyvä asia on kyllä niin totta! Enää ei tarvitse mennä just ja ainoastaan keskellä päivää kuvaamaan saadakseen tarpeeksi päivänvaloa kuviin :D Ja mitä treeniin tulee aion itsekin panostaa vihdoinkin kunnolla siihen :) Hankin itse asiassa pari päivää sitten salikortin, joten innostunut olen todellakin! Ihanan positiivinen postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp, on niin ihanaa kun voi mennä aika myöhäänkin ja ulkona saa vieläkin hyviä kuvia :-D! Oi kiva juttu, mäkin hankin ton salikortin tässä hetki sitten! Kiitos :-)

   Poista
 3. Tosiaan jos on vähän kireellä päällä niin kannattaa muistella heti näitä positiivisia juttuja:3 Se auttaa, tosin ehkä vain hetkellisesti:D Vapusta asti on tosiaan ollut melkein taukoamatta mahtava sää, ihan hullua! Toivotaan että pian jatkuu hyvät säät, kun vissiin viikonlopuksi on luvattu viilenemään päin:<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä se mua ainakin vähän autto :-D Mä ymmärsin ett se vaan vähän viilenisi muttei kuitenkaan mitenkään hirveän dramaattisesti :-)

   Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!