keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

APPLE BLOSSOM

Uusi kansio (2)48
DSC_0730
DSC_0702p
Uusi kansio (2)47 DSC_0728 Uusi kansio (2)46 ASU: SHORTSIT - BIKBOK | AURINKOLASIT - BIJOU BRIGITTE | LAUKKU - GLITTER | PAITA - BERSHKA | AVOKKAAT - SAATU

Nämä kuvat on otettu ystäväni mökiltä silloin kun omenapuut oli vielä täydessä kukassa. Mökki sijaitsi yhdessä Helsingin siirtopuutarhaloissa ja oli kyllä niin kauniin näköistä kaikkine kukkineen! Koko paikka tuntuu jotenkin vähän epätodelliselta, hirveästi pienikokoista mökkejä ja kaikilla poluilla oli omat hauskat nimet. Päivä oli hyvin kuuma joten päälläni mulla oli hyvin rennot kesävaatteet. Tuo paita oli äitiltä lainattu, ja nyt jälkikäteen kun katselen näitä kuvia niin en olekkaan ihan varma mitä siitä pidän.. Mutta nuo minun shortsit kuuluvat ehdottomasti mun suosikkeihin. 

Oletteko te koskaan käyneet vastaavissa paikoissa? Tykkäättekö kuvista?
Janica.K

8 kommenttia:

  1. Oih mitä kuvia! Sun kaikki kuvat on aina tosi laadukkaita ja ihania :) Rakastan sun hiuksia <3 Mäkin tykkään noista shortseista, tosi ihanat! Mulla on parina viime vuonna jääny tosi vähille shortsien käyttö, pitäisi varmaan hankkia jotkut uudet ihanat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä tosi ihana ja piristävä kommentti, kiitos kovasti ♥ Shortsit on kyllä tosi kivat, kätevät ja mukavat päällä :-)

      Poista
  2. Kauniita kuvia sun blogissa :) ja olet myös älyttömän kaunis <3 !!
    http://kadrilautala.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Upeaa, mua harmittaa etten tänä vuonna ehtinyt kuvailla meidän porukoiden pihan omppupuun alla, muina vuosina ehdin:D Kauniita on kuvat, kuten sinäkin! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunokainen ♥ Voi hitsit, ensi vuonna sitten! ;-)

      Poista
  4. Vau mitkä kesäkuvat!♥ Näytät upealta :) Xx

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!