tiistai 26. heinäkuuta 2016

TIESITKÖ TÄMÄN MINUSTA?

Hiljattain päivitetty79

▶ Asuin koko lapsuuteni ulkomailla isäni työpaikan takia. Muutettiin usein ja tulin takaisin suomeen vähän ennen ala-asteen aloittamista. Asuttiin noitten vuosien aikana Tanskassa, Hollannissa, Englannissa ja Norjassa. Nykyään isäni asuu Sveitsissä.

Hiljattain päivitetty77

▶Olen muutenkin reissaillut elämäni aikana todella paljon. Meidän perheessä on tapana laskea maapisteitä, ja pitää vähintään olla yhtä monta pistettä kuin mitä on ikää. Minulla on tällä hetkellä 35 maata/pistettä missä olen käynyt. Kohta saan yhden pisteen lisää kun käydään Etelä-ranska reissumme aikana myös Monacossa. 

Hiljattain päivitetty76

▶Olen hypännyt benji-hypyn. Hyppäsin Sveitsissä yhdestä maailman korkeimmista paikoista ja pudotus oli peräti 220 metriä! Kyllä mua jännitti se aika paljon, joten olen ylpeä itsestäni että tein sen. Kokemuksena se oli aivan huikea!

Hiljattain päivitetty75

▶ Oikea hiusvärini on vaalea, vaikka minulla onkin tummat kulmat ja ripset. Silloin kun minulla oli vielä oma värini niin sain usein kuulla että olenko värjännyt hiukseni.. Mutta nytten kun minulla on ollut tummemmat hiukset niin ihmiset ovat luulleet sitä minun oikeaksi värikseni. Hassua!

Hiljattain päivitetty78

▶ Olen toiminut Namun promoottorina jo yli puolitoista vuotta! Sitä kautta olen päässyt kokemaan vaikka mitä hauskaa ja mielenkiintoista. Olen myös tutustunut aivan järjettömän moneen ihanaan ihmiseen. Olen ollut jo promona sen verran kauan että siitä on tullut melkein osa minun identiteettiäni. 

ASU: JUMPSUIT - TIGHTROPE | LAUKKU - CLINIQUE | AVOKKAAT - BIANCO | KAULAKORU - SNÖ OF SWEDEN

Mitäs tykkäätte tän tyylisistä faktapostauksista?
Janica K.

9 kommenttia:

  1. Tää oli tosi kiva postaus. :-) Ja ihana asu muuten!

    VastaaPoista
  2. Upea ja naisellinen look ♥ Mukava oli myös lukea faktoja kun olen melko uusi lukija :) Oot käynyt ihan älyttömän monessa maassa, epistä! Mä olen koko ikäni matkustellut myös, mutta meidän perheellä on aina ollut se vakio kohde Kanarialla mihin melkein joka vuosi mentiin, myös Kanariansaarta kierreltiin paljon. Nykyään on kiva kun pääsee vähän itse päättämään mihin sitä menee ja näkee muitakin paikkoja 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kiitos Kata! ♥ Se on hienoa että säkin olet päässyt matkustelemaan paikkoja. Onhan siinä kans omat hyvät puolet käydä vähän useammin tutussa paikassa, kun tietää sitten sieltä ne kaikki parhaimmat paikat ! ;-D

      Poista
  3. Hauskoja faktoja! Oot kyllä matkustellut todella paljon verrattuna esimerkiksi muhun :-D Nyt tuli sellainen olo, että on oikeasti pakko päästä jonnekin kauas Suomesta... No, ehkä syksyllä! En kyllä malta odottaa sun postauksiasi tulevasta reissustasi :-)

    Asukin on kovin kaunis, ihanat nuo korkkarit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti kehuista :-)♥ Ihana kuulla että odottelet nyt jo tulevia matkapostauksia! Toivottavasti säkin pääsisit tekemään jonkun reissun :-D

      Poista
  4. nää oli kaikki hauskoja juttuja! Ja noi maapisteet oli hauska idea :D Itselläni ei kyllä pisteet riitä ihan oman iän samalle luvulle mutta hauska idea! :D

    http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :-) Noh sun pitää sit vaa koittaa kiria ikäsi kiinni ;-D

      Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!