Tarvitset:
- Bataatti - 1kg
- Oliiviöljyä - 2rkl
- Korppujauhoja - 1rkl
- Mausteita (kaikkea noin 1tl) : Paprikajauhoa, suolaa, sokeria, valkosipuliajauhetta
- Grillimaustetta valmiitten ranskalaisten päälle
Kuori ja viipaloi bataatit mahdollisimman saman kokoisiksi, jotta ne kypsyisivät kaikki samaan aikaan, Sen jälkeen huuhtele viipaleet vedessä. Sekoita mausteet keskenään. Laita bataatit johonkin pussiin tai rasiaan, lisää öljy ja mausteet. Ravistele kunnolla niin että mausteet ja öljy leviää kaikkialle. Paista sitten ranskalaiset uunissa noin 30 minuuttia, 225 asteen lämmössä.
Vinkki! Kannattaa käyttää oikeasti hyvää veistä, raaka Bataatti on nimittäin todella kovaa!
Nämä ovat kivaa vaihtelua tavallisille ranskalaisille ja sen lisäksi todella hyviä! Suosittelen kaikkia kokeilemaan. :-)
Janica.K
Näyttävät todella herkullisilta! Ja veikkaan, että nuo ovat paljon terveellisempiä kuin normaalit ranskalaiset :D Aion ehdottomasti kokeilla noita!
VastaaPoistaKiva kuulla että ajot kokeilla :-) Herkullisia ne ovatkin!
PoistaNäyttää tosi herkulliselta! Teen usein bataattiranskalaisia, mutta tätä tapaa pitää testata :)
VastaaPoistaBataattiranut on kyllä parhaita <3 Millä tapaa sä sit yleensä teet ne :-)?
PoistaBataattiranskikset on niin hyviä, pitääkin taas joku päivä tehdä näitä! Toi sun annos näyttää ihan superherkulliselta<3
VastaaPoistaHerkullinen se olikin :--) Joo totta!
PoistaBataattiranskikset on kyl mun lemppareita! Tykkään kovasti, ja valkkaankin ne aina jos ne on mahdollista ottaa ravintolassa perusranujen tilalle :)
VastaaPoistaJoo niin on! Mäkin olen alkanut viimeaikoina tilaamaan niitä normiranskalaisten sijaan, ne tuo kivaa vaihtelua :-)
Poista