maanantai 11. heinäkuuta 2016

LIVBOX - HEINÄKUU 2016

Viikonloppu sujui sen verran railakkaissa tunnelmissa etten ole ehtinyt olemaan ollenkaan koneen äärellä. Mutta joskus parin päivän tauko bloggaamisesta voi tehdä ihan hyvääkin ja nyt palaan bloggailun pariin entstäkin innostuneena! :-) 

DSC_0431
Postauksen aihe ei nyt tosiaankaan ole kuulumiset, vaan minulle pari päivää sitten saapunut ensimmäinen livbox-paketti! Päätin vihdoinkin alkaa tilaamaan näitä. Joka kuukaus saa sitten paketin täynnä yllätyksiä ja pääsee kokeilemaan kauneustuotteita ihan laidasta laitaan.

DSC_0450
Herbina, Body mist tuoksusuihke & Aqua Spa-vartaloemulsio

DSC_0470
Vuokkoset, Mschic, Mineral primer meikkipohjustusvoide & Natural beauty meikkivoide

DSC_0471

Elivo arganöljy käsivoide & Lemon juice and glycerine jalkavoide

Mitäs sitten Heinäkuun boxi sisälti...? Kuukauden teemana oli kotimaiset tuotteet mikä oli mielestäni ihan kiva, koska mielestäni niiden tukeminen on tärkeää. Olen ehkä kuitenkin hiukan pettynt tämän boxin sisältöön, tuntui vähän siltä kuin jotakin olisi jäänyt puuttumaan. Tosin tätä tilatessani tiesin että aina ei välttämättä tule mieleinen boxi. Odotan kuitenkin innolla että pääsen kokeilemaan näitä tuotteita ja tulevia boxeja!

Tuleeko kenellekkään teistä livboxia? Mitä mieltä olette tämän Heinäkuun boxista?
Janica.K

10 kommenttia:

  1. Minäkin haluaisin alkaa tilaamaan noita, miten paljon ne maksaa? Tosi kiva postaus :)

    VastaaPoista
  2. Mua kanssa kiinnostais niiiin kovasti oi LivBoxit, mutta opiskelijabudjetti... :/

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no tuon takia en ole näitä itsekkään aikaisemmin tilannut. Mutta nyt olen koko kesän raatanut töissä joten ajattelin palkita itseni :-D Toivottavasti voisit jossain vaiheessa alkaa tilaamaan livboxeja :-)

      Poista
  3. Mä tilasin LivBoxia 2,5 vuotta putkeen ja tä oli nyt toinen boksi, mitä en enää saanut kun lopetin tilaukseni. Ja pakko sanoa, että boksin taso on mun mielestä laskenut todella paljon siitä, mitä se joskus oli :/ Tässä boksissa on periaatteessa oikein kivoja juttuja, mutta munkin mielestä tosta puuttuu vielä jotain. Olihan se kiva yllättyä joka kuukausi, mutta päätin lopulta lopettaa tilaukseni, kun en näistä saanut enää samanlaista iloa kuin joskus ennen :) Toivottavasti boksit olisi tulevaisuudessa sulle mieluisia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, aika kauan tilasit :-D Ai, vitsit miten harmi..! Joo kyllähän tässä oli monta ihan kivaakin tuotetta esimerkiksi tuo käsi- ja jalkavoide, ei nyt ihan kokonaan ollut pettymys :-) Joo no eihän se sitten kannatakkaan jatkaa. Kiitos ja toivottavasti <3

      Poista
  4. Totta tuo että pienen tauon jälkeen blogimaailma tuntuu taas niin mahtavalta, tuttu tunne:D Harmi että mulla on nyt melko kiire niin bloggailu jää hieman taka-alalle kesäisin. Boxi näyttää ihan mielenkiintoiselta, tuo käsirasva on varmasti super ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, joskus tekee ihan hyvää pitää pientä breikkiä.. Nooh palaat sit taas normaalin postaus tahtiin kun sulla on siihen aikaa! Joo tota käsirasvaa oon nyt testaillu ja vaikuttaa tosi hyvältä :-)

      Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!