perjantai 3. maaliskuuta 2017

TEKNISIÄ ONGELMIA JA APINOITA

DSC_0282 DSC_0352 DSC_0342

VIHDOINKIN pääsen taas kirjoittelemaan teille. Koneeni on nimittäin ollut jo jonkin aikaan huollossa ja tänään sain sen takaisin. Multa oli mennyt kovalevy rikki ja nyt on myös kaikki koneelta hävinnyt. Muun muassa läjäpäin kuvia ja videoita.. Muutenkin mulla on tää läppäri vielä vähän vinksinvonksin. Esimerkkinä tää bloggeri näkyy mulla Indonesian kielellä... :'-D Mutta eiköhän tämä tästä. Tulossa on PALJON postauksia mm. Gilin saarilta ja Ubudista. Kunhan saan kaiken tällä koneella taas ennalleen. 

DSC_0350 DSC_0334 DSC_0338 DSC_0375

Kuvat on otettu jo jonkin aikaan sitten Green Bowl Beach:ilta, jossa törmättiin myös apinoihin!

Saatte muuten miellänne kertoa mistä haluaisitte kuulla. Matkavinkkejä Balille, arjestani, skootterin ajamisesta täällä sekasorrossa, yms?

DSC_0301

Janica K.

6 kommenttia:

 1. Mua kiinnostaa ainakin ihan sun perusarki siellä ja ois kiva kuulla myös vaikkapa Balin ja Suomen eroja, paikallisia tapoja tai jotain vastaavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi kiva kuulla! Pistänkin nämä ideat toteutukseen :-) Kiitos vinkeistä!

   Poista
 2. Ihania kuvia ja ihana kuulla susta jälleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa päästä taas postailemaan :-D <3

   Poista
 3. Ihana oli pitkästä aikaa huomata sulta postaus!:) Harmi että koneesi sanoi ittensä irti, mutta onneksi nyt jollain tapaa edes toimii. Myös minä haluaisin postausta perusarjesta, juurikin nuista mitä Jenny ylempänä kommentissaan toivoi. Ihania kuvia ja voi kuinka matkakuumekin aina nousee kun sun postauksia sieltä Balilta lueskelee, onneksi minäkin pääsen kohta reissunpäälle, kohteena tuttu ja turvallinen Kanaria kylläkin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla ja kiitos <3 Pitääpi siis sellainen postaus sitten toteuttaa :-) Oi ihanaa reissua sulle! Ainahan se on mukavaa päästä muualle :-)

   Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!