perjantai 6. tammikuuta 2017

MIETTEITÄ VUODESTA 2017

Musta tuntuu että tämä vuosi tulee olemaan todella erillainen ja täynnä uusia asioita. Ensinnäkin olen lähdössä Balille vaihtoon. Enkä tiedä ollenkaan mitä kaikkea reissu tulee sisältämään. En edes vielä tiedä missä tulen asumaan. Eikä minulla ole myöskään aavistustakaan siitä, että milloin minä palaan takaisin Suomeen.

Asukuvia lumessa ft1

Moni asia tulee muuttumaan täällä Suomessa. Tänä viikonloppuna yökerho Namu, jossa olen toiminut promoottorina 2 vuotta, tulee olemaan viimeistä kertaa auki. Tunnelmat tästä on erittäin haikeat. Monia saattaa se ihmetyttää koska onhan se "vain yökerho." Mutta minulle se oli paikka missä opin ja koin paljon. Sitä kautta olen löytänyt todella monta hyvää ystävää. 

Sen lisäksi meidän koti Helsingissä on pistetty myyntiin. Itsehän en täällä varsinaisesti enää muutenkaan asu, mutta yövyn täällä aina kun tulen Turusta käymään. Helsinki on kuitenkin mun kotikaupunki. Mutta kun tulen takaisin Indonesiasta, kaksi todella isoa ja keskeistä asiaa tulee olemaan poissa.. 

Asukuvia lumessa ft

Luovuttiin myös kämppikseni kanssa meidän kämpästä. Eli kun palaan etsin Turusta uuden kämpän ja tulen asumaan ensimmäistä kertaa elämässäni yksin. Mikä on samalla jännittävää ja vähän pelottavaakin. Mutta enköhän mä tule pärjäämään!

Eli paljon muutoksia on edessäpäin. Tää vuosi tuntuu vähän uudelta alulta ja samalla monen aikakauden lopulta. Saa nähdä mitä kaikkea vuosi 2017 tuo tullessaan! Tulee olemaan mielenkiintoistä nähdä missä ja millainen olen tasan vuoden päästä.

Hiljattain päivitetty92
ASU: TAKKI - TOPSHOP | HOUSUT - BERSHKA | KENGÄT - PIMKIE | HUIVI - GLOBAL ACCESSORIES

Millaisia odotuksia teillä on tästä vuodesta?
Janica K.

6 kommenttia:

 1. Ihana ihana takki! <3 Bali kuulostaa hyvältä ja itselläkin suunnitelmissa lähteä itään päin reissaamaan! :-)

  VastaaPoista
 2. Ihana takki! ☺ ja wau, onpa sulla tulossa mielenkiintoisia muutoksia! Jään mielelläni seuraamaan sun blogia ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :-) Tervetuloa seurailemaan ♥

   Poista
 3. Vaikka suuret muutokset ensin pelottavatkin, samalla ne myö vahvistavat ja opettavat :) Vuotesi tulee varmasti olemaan ihan huippu, ja selviät mistä vain <3 Ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä niin totta! Kiitos tsemppaavista sanoista <3

   Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!