perjantai 20. tammikuuta 2017

ENSIVAIKUTELMAT BALISTA

GOPR0212

Laskeuduttiin Baliin tiistai-iltana ja voin nyt jo sanoa olevani täysin rakastunut tähän paikkaan! Niin kauniita maisemia ja ihmiset ovat todella sydämmellisiä. Mulla on jotenkin niin rauhallinen ja rentoutunut olo täällä.

DSC_1292
DSC_1352 DSC_1435 DSC_1408

Asutaan ainakin nämä viisi ensimmäistä yötä tällaisessa Bed & breakfast paikassa. Kohta aletaan etsimään vakituista asuinpaikkaa, kunha ensiksi tavataan muut vaihto-oppilaat. Tullaan asumaan siis jonkinsorttisessa huvilassa, josta sitten lisää kun ollaan se löydetty... ;-)

DSC_1484
DSC_1512 DSC_1560 DSC_1568

Nämä ensimmäiset päivät ollaan oltu Jimbaranissa, Kutalla ja Nusa duassa. Tosin nämä nimet eivät varmaan hirveen monelle sano mitään. :'-D Ollaan makoiltu rannoilla, uiti, syöty hyvää ruokaa (tosin välillä vähän liian tulista) ja kierrelty kaupoissa. Täällä koko maailma on kyllä niin erillainen kuin mitä länsimaissa. 

DSC_1644 DSC_1688 DSC_1722 GOPR0285
DSC_1821

Tänää tavataan esimmäistä kertaa osa muista vaihto-oppilaista ja maanantaina alkaa koulu. Toivottavasti löydettäis kans meidän vakituinen asuinpaikka mahdollisimman pian. 


DSC_1913

Minun ollessa täällä ei tule tulemaan pelkästään matkapostauksia. Vaan aattelin toteuttaa ihan "tavallisiakin" postauksia, kuten esimerkiksi asukuvia. Mutta olisi kyllä kiva kuulla mitä haluaisitte täältä kuulla ja nähdä. Ehdotuksia ja toiveita saa pistää tulemaan!

Janica K.

16 kommenttia:

 1. Niin täydellisen näköistä!♥ Mä lähden kyllä ehdottomasti lomailemaan Balille lähivuosina :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyllä niin upeaa! Todellakin suosittelen :-)

   Poista
 2. Onpas kauniita kuvia! Hyvä että pääsit turvallisesti perille. Jään innolla odottelemaan tulevia postauksia :) Musta olisi kiva nähdä kaikenlaisia maisemakuvia, koska ne vain jotenkin aina onnistuvat varastamaan mun sydämeni, heh! Myös sitten, kun oot oikein kunnolla asettunut ja ehtinyt syödä vaikka ja mitä niin ruokapostauksia olisi myös kiva lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Maisemakuvia on kyllä ihan varmasti tulossa paljon! Kiitos myös ehdotuksista :-)

   Poista
 3. Mahtavia otoksia, Bali vaikuttaa uskomattoman upeelta paikalta. Kyllä kelpaisi lähteä joskus lomailemaan kyseiseen kohteeseen 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Tää paikka on kyllä ihan mieletön!

   Poista
 4. voihan kateuden kateus taas! aivan ihanan näköistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi ei :'-D Älä muuta sano ♥

   Poista
 5. Oi vitsit miten ihanan näköistä! Pakko päästä Balille joskus! :-D

  https://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo...♥ Kannattaa kyllä lähtee ! :-D

   Poista
 6. Hei mahtavaa! Ootko aloittamassa Asia Exchangen kautta vaihdon :) Oon itse nyt maailmanympärimatkalla, joten terkkuja Thaimaasta! Bali on ihana paikka, ja sulla varmasti edessä mieletön kevät. Nyt vaan skootterilla ajamista treenaamaan, ellei ole jo tuttua puuhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Asia Exchangen kautta juurikin :-) Oi, kuullostaapa jännittävältä! Joo skootterin hankinta on listalla ja onneksi mulla on opettajakin jo tiedossa, haha :-D!

   Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!