perjantai 30. syyskuuta 2016

RAKENNEKYNNET

Päätin viime viikonloppuna vähän repäistä ja kävin ottamassa ensimmäistä kertaa ikinä rakennekynnet! Itse vihaan kynsien lakkaamista ja onnistun aina tyrimään siinä, mikä on johtanut siihen että kynteni näyttivät aina ihana kamalalta.. Olinkin jo kauan haaveillut ihan kunnon kynsistä, joten päätin että nyt oli korkea aika käydä ottamassa ne.

Uusi kansio49

Kävin sellaisessa paikassa kuin Imagehair, joka sijaitsee Helsingin Foorumissa. Kynsien laitossa kesti 3,5h mutta olen kyllä todella tyytyväien lopputulokseen. Päädyin ottamaan näin ensimmäisellä kerralla balleriinamuotoiset marmorikynnet. 

Uusi kansio50

Ensimmäisenä päivänä oli ihan uusavuton olo näitten kynsien kanssa kun tuntui ettei mikään onnistunut, haha. Mutta nytten näin viikko myöhemmin olenkin jo ihan tottunut näihin.

Mitä mieltä olette kynsistä? :-)
Janica K. 

14 kommenttia:

 1. Noi on vaan niin upeat ja ihan sun tyyliset!♥

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat kynnet! :) Sun blogin kuvat lataa tosi hitaasti puhelimella :/ Kuvat varmaan niin suurikokoisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Olen tietoinen että kuvat latautuvat hieman hitaasti ja olen yrittänyt keksiä ratkaisua. Olen nähnyt muissakin blogeissa samankokoisa ellei myös isompiakin kuvia, mutta niissä ei ole ollut samaa ongelmaa.. En tiedä miten saisin ne lataamaan nopeammin tappamatta kuvien laatua. Mutta yritän tässä kyllä keksiä raktaisua ongelmaan ! :-D

   Poista
 3. Vau miten ihanat, tuo marmorikuvio on upea! <3

  VastaaPoista
 4. Kivan näköiset kynnet! Sopivat sulle todella hyvin :)

  Mun isosisko on tehnyt mulle vuodesta 2012 rakennekynsiä ja vuosien saatossa pituus on vain pidentynyt entisestään :D Nyt mulla on vähän taukoa niistä, otan Halloweeniksi sitten seuraavan kerran. Onneksi oot jo ehtinyt tottua tuohon pituuteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Oi sulla onkin ollut luksusta :-D Ja ymmärrän täysin ton että haluaa pidemmät. Nyt kun mä olen tottunut näihin niin tekisi nyt jo mieli hankkia pidemmät, haha :'-D

   Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!