sunnuntai 15. toukokuuta 2016

IHANA AURINKOINEN PIKNIK

DSC_0523p
Toukokuu4pDSC_0542pDSC_0527pToukokuu5 Iloista sunnuntai-iltaa kaikille! Mulle kuuluu hyvää, työt on lähtenyt hyvin käyntiin ja minulla on myöskin enää pari rastiin jäänyttä koulutehtävää tekemättä. Suurimmaksi osaksi päiväni tosiaan kuluu töissä, mutta silloin kun mulla on vapaa-päivä, niin siitä pitää myös nauttia ja kunnolla! Viime Torstaina sellainen sattui kohdille ja kaiken lisäksi sää oli aivan mahtava. Päätettiinkin sitten ystäväni Lauran kanssa lähteä Piknikille. Aurinko paistoi ja meillä oli vaikka mitä herkkuja mukana. Laura oli myös tehnyt mulle aivan ihanat letit! Pitäisi kyllä opetella itsekkin tekemään kaumpauksia, ne tuo mukavaa vaihtelua. :-)

Mitä mieltä olette muuten blogin postaustahdista? Tähän mennessä postauksia on tullut joka toinen päivä, mikä mielestäni ihan hyvä tahti. Minusta on kivaa postailla usein, mutta ihan päivittäin on minusta ehkä vähän liikaa.. Mutta mitä mieltä te olette? Onko se liian usein vai liian vähän?

Jancia.K

8 kommenttia:

 1. Ihastuttavia piknik kuvia, pitäisi itsekin ihan kunnolla lähteä piknikille nauttimaan hyvästä sääästä kunhan niitä taas tulisi 8) Jokatoinen päivä on hyvä tahti postata, joka päivä on liika, myös kolme postausta viikossa on mun mielestä fine:) Miten itse ehtii ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja lähe ihmeessä! Täällä ainakin paistaa aurinko parhaillaan :-) Joo se on kyllä ihan hyvä tahti, 3 kertaa viikossa on myös aika hyvä! Eihän sitä välttisti aina vain ehdi postailla jokatoinen päivä..

   Poista
 2. Piknikit ovat ihan parasta<3 Sulla on ihanasti hiukset<3

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo lettikampaus :) ja itse ainakin tykkään tästä joka toinen päivä-postaustahdista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoss! Kiva kuulla, taidankin sitten jatkaa samaan malliin :-)

   Poista
 4. Kivan näköinen piknik! :) Ja tuo sun lettikampaus on niin ihana <3 :D

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!