maanantai 23. toukokuuta 2016

10 FAKTAA MINUSTA

1. Olen ihan koukussa nettikauppojen selailuun ja lisäilen aina kaikkia ihania tuoteitta toivelistaani, vaikka tiedän että loppupeleissä ostan niistä oikeasti vain murto-osan.

2. Olen levoton nukkuessani ja puhun paljon unissani. Eikä se itseasiassa jää vain puhumiseksi, kuulema usein myös huudan, itken ja nauran. 

3. Jatkaen nukkumis teemalla niin näen usein painajaisia karhuista ja olen sen takia alkanut pelkäämään niitä. Minulla ei ole hajuakaan miksi näen aina unia karhuista? Voisiko sillä ehkä olla jokin syvällisempi merkitys?

Pink flowers

4. Vanhempani ovat kertoneet kuinka vauvana pelkäsin parrakkaita miehiä. Tuijotin silmät pyöreinä jos näin miehen jolla oli partaa, mutta jos he sen huomasivat ja katsoivat minua kohti niin aloin itkemään.

5. Minulla ei ole ajokorttia, eikä sen suorittaminen oikeastaan vielä ainakaan kiinnosta minua. Julkisilla kun pääsee kulkemaan niin hyvin! Mutta enköhän minä sen jonakin kauniina päivänä hanki.

6. Minulla on maailman huonoin suuntavaisto ja vihaan sitä kun minun pitää löytää joku uusi paikka, varsinkin jos kyseessä on jokin tärkeä tapaaminen mistä ei saisi myöhästyä. Sen takia lasken aina mukaan "eksymis varaa". Eli jos menen johonkin uuteen paikkaan, lasken menomatkaan mukaan esimerkiksi 15 minuuttia ylimääräistä, jotta minulla olisi aikaa myös eksyä... 

7. Lapsena olin maailman suurin Pokemon fani! Ihan oikeasti olin. Minulta löytyi kaikkea pokemon-krääsää, esimerkiksi vaatteita, leluja, pyyhkeitä ja lakanoita... Rakastin sitä tv-ohjelmaa ja kaikkia konsolipelejä.

Cherry blossom

8. Tykkään olla koko ajan liikkeessä ja siellä missä tapahtuu! Oli sitten kyse jostakin paraatista, jääkiekkomatsista, juhlista tai ravintolapäivästä. Viihdyn erillaisissa tapahtumissa ja olla keskellä ihmisvilinää! Jos joudun olemaan kokonaisen päivän kotona, tylsistyn todella nopeasti. Äiti kertoi että kun oltiin pieniä, niin veljeni aina itki koska halusi päästä kotiin ja minä taas itkin kun en halunnut vielä lähteä.

9. Olen vähän taikauskoinen. Olen kauhuissani jos näen jotain mikä tarkoittaa pahaa onnea ja olen aina koputtamassa puuta milloin mistäkin syystä.

10.  Minulla on harvinaisen väriset silmät, värin virallinen nimi on amber, eli väriltään ne muistuttaa eniten keltaista (riippuen vähän valoituksesta). Tämä silmienväri on maailman kolmanneksi harvinaisin. 

Pystytkö sinä samaistumaan näihin asioihin?
Janica.K

14 kommenttia:

 1. Hahah living survivor of sleepovers with Janica :D

  VastaaPoista
 2. Ihana toi partamiesten pelko :D JA aloin heti ettii täält lähikuvaa sun silmistä, alko se väri senverta kiinnosta :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, niitten mielestä se ei varmaankaan ollut niin ihana :'-D Joo täällä blogissa ei kyllä varmaankaan taida olla mitään hyvää lähikuvaa, ehkä voisin sellaisen joku päivä pistää tänne :-)

   Poista
 3. Oi miten ihana postaus! :) Täällä myös yksi, joka on taikauskoinen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :-) Hahah, no hyvä etten oo ainut !!

   Poista
 4. hahah aivan ihana toi partamies pelko ! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :-D Joo en kyllä tiedä mistä se oli peräisin!

   Poista
 5. nää fakta postaukset on kyllä kivoja! Toi partamiehiä pelkääminen oli kyllä hauska :D ja täällä myös toinen jolla on maailman surkein suuntavaisto! o/

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla :-D Se on kyllä stressaavaa kun kaikkialle löytäminen on niin vaikeaa !

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Mä ihan tarkoituksella yritin keksiä vähän erikoisempia juttuja :-D

   Poista
 7. Nää tälläset faktapostaukset on aina hauskaa luettavaa kun oppii bloggaajasta kaikkea uutta :D Ps. täällä toinen joka on taikauskoinen x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin mustakin :-) Hahah, jess meitä onkin sitten enemmän!

   Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!