maanantai 6. helmikuuta 2017

ULUWATU + KUULUMISET

GOPR0116 GOPR0155 GOPR0466

Moikka! Täällä päin maailmaa kaikki on sujunut loistavasti. Muutettiin vähän yli viikko sitten uuteen paikkaan ja oon viihtynyt täällä paremmin kuin hyvin. :-) Siitä tosin lisää myöhemmin kun teen asuinpaikastamme ihan oman postauksen.

Uluwatu DSC_0256 DSC_0165

Koulu on jo startannut, tosin onneksi meillä on sitä vain ma-ke, eli on paljon vapaa-aikaa. Meillä ei ole mitään koulupukuja, mutta jodumme peittämään polvet, mahan, varpaat ja olkapäät. Ei siinä muuten mitään, mutta kun täällä on niin kuuma, että tekisi enemminkin mieli olla alasti. :'-D.

GOPR0120
GOPR0410

Olen alkanut tutustumaan myös paremmin muihin vaihto-oppilaisiin sekä opetellut ajamaan skootterilla. Oma skootteri on tosin vielä hankinnan alla, mutta saan sen varmaankin parin päivän sisällä. Vähän tuo liikkenne täällä vielä jännittää, koska täällä ihmiset ajaa kuin hullut.. :'-D Voitte kokeilla googlettaa, niin huomaatte mistä puhun.

GOPR0441
GOPR0163

Ensimmäisen viikon aikana sain jonkun todella ikävän mahapöpön, mutta onneksi se on nyt ohi. Mulla on tosi herkkä vatsa, mutta sekin on pikkuhiljaa alkanut tottumaan tähän ruokaan. Tänne kun tulee kannattaa tosiaan syödä paikallista ruokaa, maistuu todella hyvältä ja on myös paljon edullisempaa. 

GOPR0400

Oltiin yhtenä päivänä kuuluisalla Uluwatu-rannalla seikkailemassa. Oli hauskaa kiipeillä siellä kivien päällä ja välistä, ja mentiin läpi ties mistä rotkoista. Onneksi mulla on kavereita täällä, joilla on Go-pro, joten kuvailu sujuu hyvin myös vähän hankalemmissa olosuhteissa.

Tällaista tällä kertaa! Mitäs tykkäsitte postauksesta?
Janica K.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana kuulumispostaus!:) Kuvatkin hurjan siistejä, en ihmettele että tuolla saarella oli hauska seikkailla! Go-pro kamera tuollaiseen kohteeseen olisi niin kätevä, saa tosiaan vähän hankalissakin paikoissa kuvattua ja vedessä myös:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! :-) Jepp, Go-pro on täällä tullut kovaan käyttöön (vaikkei olekkaan oma ;-D)

   Poista
 2. Oi kun näyttää ihanalta! Millaisella kameralla otat näitä kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Nikon D5300 ja ystävieni Goprolla. (session ja gopro 5 hero)

   Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!