keskiviikko 24. elokuuta 2016

THE FRENCH RIVIERA osa. 1

Tässä tulee ensimmäinen osa matkastamme. Nämä postaukset ovat vähän pitempiä, mutta toivottavasti se ei haittaa. Tulen myös tekemään muita "tavallisia" postauksia tässä välissä, jotta ette pääse kyllästymään näihin! ;-) 

IMG_2767p
IMG_2759p

Lähdettiin siis matkaan Roxyn kanssa torstaiaamuna. Meillä oli vaihtolento Riigassa, jossa söimme maailman huonoimmassa ravintolassa.. Nizzaan saavuimme sitten siinä kuuden aikoihin. Ensimmäisenä iltana käytiin porukalla syömässä todella hyvässä Intialaisessa ravintolassa ja sen jälkeen juomassa yhdet drinksut loman alkamisen kunniaksi. 

IMG_2790p

Asuimme loman aikana isäni asunnossa, joka sijaitsi vanhassakaupungissa. Eli ihan täydellisellä paikalla! Rannallekkin oli vain parin minuutin kävelymatka. (Yläpuolella oleva kuva ei ole talo jossa asunto oli).

IMG_3603
IMG_2824p DSC_0121p

Toisena päivänä alettiin tutustumaan itse kaupunkiin paremmin. Nautittiin maisemista sekä auringosta rannalla. Käytiin myös paikallisessa kauneussalongissa jossa äitipuoleni ja Roxy otti pedikyyrin ja mina manikyyrin. Illemmalla lähdettiin vielä katsastamaan paikallinen yöelämä. Rakastuin tähän kaupunkiin kyllä ihan heti! Nizza oli todella tunnellmallinen, kaunis ja kaikki ihmiset siellä olivat mukavia ja hyväntuulisia. Siellä oli paljon turisteja, muttei kuitenkaan ollut mikään perinteinen turistirysä kohde.

DSC_0008p DSC_0087pelokuu IMG_2833p IMG_2830p

Lauantaina päätettiin lähteä vähän seikkailemaan Nizzan linnaan, josta oli aivan huikeat maisemat! Sinne olisi päässyt hissilläkin, mutta me oltiin reippaita ja haluttiin mielummin kävellä ne kaikki portaat ylös. Mielestäni se olisi ollut vähän huijausta ottaa se hissi. :-D Pienen kuntoilun jälkeen käytiin virkistäytmässä meressä ja illalla mentiin vielä paikallisen yöklubiin vähän tanssimaan.

DSC_0185p
French riviera part 1DSC_0188p IMG_2846p DSC_0190p IMG_2975p DSC_0159p IMG_3007p DSC_0182p IMG_2938p IMG_2918pFrench riviera part 11IMG_2982p DSC_0187p DSC_0177p DSC_0160p IMG_2972p DSC_0192p

Sellasia olivat kolme ensimmäistä päivää matkastamme. Seuraavissa matkapostauksissa tulen kertomaan mm. retkistääme St. Tropeziin, Italiaan ja Monacoon! Eli kannattaa pysyä kuulolla ;-).

Mitäs tykkäätte postauksesta? Kiinnostaisiko teitä nähdä ostokset matkalta?
Janica. K

12 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja upeita kuvia! :)
    http://aliisa-m.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  2. Tajuttoman upeita kuvia!!

    VastaaPoista
  3. Ihania reissukuvia, erityisesti toi turkoosi meri nostaa matkakuumeen kattoon! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hahah joo saa mutkin haluamaan takaisin :-D

      Poista
  4. Ostospostaus kyllä kiinnostaisi ! :-)

    VastaaPoista
  5. Voi pojat miten upeita kuvia sulla on koko ihana blogi täynnä!! <3 Ihastuin kyllä nyt blogiisi niin paljon että jään lukijaksi :) Ja ostospostaus kiinnostaa ehottomasti!!

    ♥:llä HENNA M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos ihana kommentista Henna! ♥ Tervetuloa :-)

      Poista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!