keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

TÄMÄN HETKEN 3 SUOSIKKI KOSMETIIKKATUOTETTA

Make up must haves (2)

Mun on aivan pakko tulla esittelemään teille mun kolme tämän hetken suosikki kosmetiikkatuotetta, jotka ovat kaikki myös suhteellisen tuoreita löytöjä! Nimittäin Lumenen mineraali-irtopuuterin, Macin prep & prime ja Nyxin mattahuulikilto.

Lumemen irtopuuteri


Lumene transculent mineraali-irtopuuteri

Tämä läpikuultava irto-puuteri on se mitä käytän kun "leivon" mun naamaa ja on siihen tehtävään täydellinen! Puuteri tuntuu mukavan kevyeltä, eikä yhtään kuivalta ja iho pääsee hengittämään. Tosiaan irto-puutereita pitää aina käsitellä vähän varoen, ellei halua sisällön leviävän kaikkialle!

Mac fix + prep and primer (2)
Mac fix+, Prep & Prime

Laitan tätä aina meikin alle ja päälle. Kasvot eivät siten näytä niin puuteroidulle, vaan tämä "sulattaa" meikit kauniista kasvoille. Tätä kun suihkauttaa esimerkiksi siveltimeen ennen luomivärin laittamaista, niin se tuo sitä luomivärin pigmenttiä myös paljon paremmin esille.

NYX soft matte lip cream Abu Dhabi
NYX Abu Dhabi soft matte lip cream
Nyx Soft matte lip cream, sävyssä Abu Dhabi

Voi sitä onnen määrää kun Nyx vihdoinkin saapui Suomeen! Vielä ei ole tarttunut mukaan kuin pari huulituotetta ja niihinkin olen enemmän kuin tyytyväinen. Mun suosikiksi on noussut tämä mattapintainen huulikiilto, sävyssä Abu Dhabi. Tämä on aivan ihana nude-väri joka myös kuivuu ihanasti mattapintaiseksi, muttei kuitenkaan liian kuivaksi. Kiilto pysyy kauan ja oli myös hyvin edullinen!

Onko teillä kokemuksia kyseisistä tuotteista ja oletteko olleet yhtä tyytyväisiä kuin minä?
- Janica K.

8 kommenttia:

  1. Täytyisi kokeilla tuota Nyxin huulikiiltoa, sillä olen kauan jo haaveillut sellaisesta :) Tosi kiva postaus!


    ♥ Vilhelmiina Lyydia
    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan ja kiitos :-)!

      Poista
  2. Kivan raikkaannäkönen tää sun uusi blogi! :) Ja noi nyxin huulipunat on parhaita <3 Oon toistaseks ollut maltillinen ja hankkinut vain yhden vaikka Madridissa on nyxin liike, mutta joku päivä meen hamstraamaan tyyliin kaikki loputkin :D Lingerien push-up on ihana sellanen rusehtavan punertava nude :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Rosa, hauska kuulla :-) Niin onkin! ♥♥ Noita Lingerie kiiltoja en ole (vielä) päässyt kokeilemaan, mutta monet ovat niitä kyllä kehuneet, ehkä ne olisikin sitten seuraavana ostoslistallani! :-D

      Poista
  3. Oikein kiva blogi joten liityin lukijaksi :) !!

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen teille jotka jätätte kommentin. ♥ Pidetäänhän kommentit kans asiallisina!